Privatlivspolitik

Introduktion
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.
Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering
Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.
Dette websted bruger forskellige typer af cookies. Nogle cookies sættes af tredjeparts tjenester, der vises på vores sider.

Du kan til enhver tid ændre eller tilbagetrække dit samtykke fra Cookiedeklarationen på vores hjemmeside.

Dit samtykke gælder for følgende domæner: https://curlygirlapproved.dk

Webstedet har følgende aktive Cookies:

CookieBeskrivelse
_drip_client_6994213Husker tidligere handlinger, når du gennemser en side igen i samme session.
_gaBruges til at skelne brugere. Gør det muligt for os at identificere, hvilke sider der er populære, estimere vores målgruppes størrelse og brugsmønster og bedre forstå, hvordan hjemmesiden bruges.
fusionredux_current_tabNødvendig WordPress cookie – kernefunktionalitet på hjemmesiden
of_current_optWordPress management
privacy_embedsDenne cookie bruges kun af dette websted til at gemme dine præferencer, hvis du vælger at tillade indlejret indhold fra instagram, facebook og
wfwaf-authcookieWebsitet benytter sig af sikkerhedsprogrammet Wordfence for at beskytte mod eventuelle hacker-angreb, dertil indsamler det IP-adresser og cookies fra besøgende.
woocommerce_cart_hash
woocommerce_items_in_cart
Disse cookies indeholder oplysninger om kurven som helhed og hjælper WooCommerce med at vide, hvornår data i kurven ændres. Ingen personlige oplysninger gemmes i disse cookies.
wordpress_logged_in Efter log ind sætter wordpress den wordpress_logged_in_ [hash] cookie, som angiver, hvornår du er logget ind, og hvem du er, for de fleste brugerflader.
wordpress_test_cookieAfprøver om browseren har aktiveret cookies
wp-settingsUnderstøtter optimeret visning og brug af WordPress-webstedet for administratoren.
wp-settings-timeOptimiserer visning og brug af WordPress-webstedet for administratoren
wp_woocommerce_sessionBrugt af os til at oprette en unik cookie for hver bruger for at finde deres kurvdata
PHPSESSIDGemme en simpel besked, når der sendes en formular, der kan vises på en anden side.Gemmer en brugers kurv

Disse cookies indeholder oplysninger om kurven som helhed og hjælper WooCommerce med at vide, hvornår data i kurven ændres. Ingen personlige oplysninger gemmes i disse cookies.

Sikkerhed cookies – wfwaf-authcookie…
Websitet benytter sig af sikkerhedsprogrammet Wordfence for at beskytte mod eventuelle hacker-angreb, dertil indsamler det IP-adresser og cookies fra besøgende.

Nyhedsbrev – Mailchimp
Modtagere af vores nyhedsbrev kan til enhver tid ændre deres personlige indstillnger, eller afmelde sig abonnementet via linket nederst i nyhedsbrevet.
Persondata gemmes på MailChimp-serverne i USA. MailChimp er bundet af den amerikanske databeskyttelsesaftale Privacy Shield, og overholder derfor også EU’s databeskyttelsesbestemmelser
Læs om MailChimps ‘privatlivspolitik her https://mailchimp.com/legal/privacy/.

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.
Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.
Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.
Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.
Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: Service@curlygirlapproved.dk . Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Curly Girl Approved
Service@curlygirlapproved.dk
CVR-nr.: 38443577