5 trin til naturlige krøller


Curly Girl Metoden er udviklet til at fremhæve ens naturlige krøller. Succesfuld brug af metoden resulterer i flotte luftige krøller, der signlarerer sundhed og energi. Metoden lever således op til den stigende interesse, der er for hårprodukter uden tilsætningsstoffer.

Helt kort så handler metoden om at undgå nogle af de stoffer, der normalt findes i shampoo produkter såsom sulfater, silikone, udtørrende alkohol, mineral olier og tilsvarende. Og erstat dem med veganske produkter med færre tilsætnings stoffer uden samtidig at gå på kompromis med kvaliteten.

Rens håret

Først skal håret renses for silikone. Start med en ’final wash’ – hvor du for sidste gang bruger en skrap sulfat i et produkt. Du skal finde en shampoo, som indeholder sulfat, men ikke silikone, da sulfat er det eneste, som kan fjerne silikonen fra håret.

Low Poo shampoo eller cleansing conditioner

Derefter skal du bruge en vaskebalsam og en plejebalsam. Man kan godt bruge en og samme balsam til formålet, men forskellen mellem vaske og pleje, er at en vaskebalsam oftest er tynd i konsistensen, hvorimod en plejebalsam er tykkere og dermed sværere at vaske med.

Balsam

Hair Mask Deep Treatment

Klem overskydende vand ud af håret, inden du påfører en hårmaske. En hårmaske giver dine krøller den fugt og pleje som dit hår virkelig har brug for.

Lad masken virke i 5 minutter, før den skylles ud. Lad den blive siddende i længere tid for en dybere behandling.

Hår masker

Conditioner – Moisture treatment

For at style håret kan du bruge en fugtgivende balsom. Den blødgør og giver dig kontrol over dine krøller. Vask håret igennem med en balsam. Lad den sidde i 1-2 minutter, før den skylles ud.

Balsam

Leave-in Conditioner spray

Mens dit hår stadig er vådt påføres en luftig spray, der giver håret fylde. Sprayen kan med fordel også benyttes de efterfølgende dage som en brush-up uden forudgående hårvask.

Leave-in balsam

Curling gel – Curl activator

TIl sidst kan du bruge en krøllende gel til at opnå den perfekte styling. Jo tykkere hår du har, desto mere gel skal der benyttes. Lufttør håret. Benyt ikke varme.

Krøllende gel

Søndag, Mandag, Tirsdag, Onsdag, Torsdag, Fredag, Lørdag
Januar, Februar, Marts, April, Maj, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Dezember
Ikke nok produkter tilgængeligt. Kun [max] tilbage.
Tilføj til ønskelisteFind ønskelisteFjern ønskeliste
Indkøbskurv

Din kurv er tom.

Return To Shop

Tilføj note Rediger ordrenotat
Tilføj en rabatkode

Tilføj en rabatkode

Rabatkode vil blive fratrukket ved bestillingen

DKK

Vælg din betalingsmetode